Automate your Marketing
with Womplify




 
kay's FotoPage
a word for yesterday...
By: kay kamalia

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 10-Aug-2007 08:04 Email | Share | | Bookmark
mOved!!!

i`ve moved to http://golden.fotopages.com


Tuesday, 13-Mar-2007 06:25 Email | Share | | Bookmark
condolence

condolence to myself...

last week some "one" pecah masuk ...di ulangi brake into my house... so u guys kat luar sane beware and please upgrade your security system kat rumah tuh... the most precious EOS 20D i lesap satu dgn 3 lens tamron, 6 filter, 3 extra battery, not to forget the tipod tu.. pendek kate kalau pencuri tu nak bukak kedai gamba pun anytime lah... die dpt semua sekali including the battery charger since all of `em stay together dlm beg die... huhuh.. sedih nye tak terkate tapi alhamdulilah semase kejadian berlaku takde org di rumah... tidak melibatkan sesiape pun ahli rumah i nih... alhamdulilah on the other side but still sedih ...losing my camera... huhuhu tak sampai setahun sempat pakai... moga tuhan bukakkanlah hati pencuri tuh nak pulangkan ke..jual kat kedai yg kite nampak ke.... huhuhuhu...


Thursday, 8-Mar-2007 03:42 Email | Share | | Bookmark
The eYe oF mAlaySia....

 


Friday, 9-Feb-2007 08:09 Email | Share | | Bookmark
bila dah lama tak pegang camera ....huhuh

 
 




i pun dah lama tak amik gamba...dah lama tak edit edit gamba... huhu lain je rase bile kembali mengedit....huhuhu

anyway, tini and farhan, congrats!!! moga cepat dapat baby...heheheh AMIN


Friday, 22-Dec-2006 05:20 Email | Share | | Bookmark
sya bertunang.......

 
 
 
View all 12 photos...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net